Kananpoikien Bistroon on muutamassa vuodessa kertynyt jo sen verran monta reseptiä, että huomasin ilokseni saavan näistä kokonaisia menuideoita pääsiäiseksi. Alkuruokavaihtoehdoista löytyy keväisen vihreitä ja keveitä annoksia. Pääruokavaihtoehdot ovat vähän tuhdimpia eli lammasta kolmella tapaa. Jälkkäreissä sitruunan raikkautta tai pirteä posset tyrnistä.
Klikkaa ja katso reseptit:
Alkuruokia
Katkarapucoctail
Hernepannacotta
Avokado-katkarapu toast skagen
Pääruokia:
Lammas x 3
Hitaasti haudutettua lampaanpotkaa
Marokkolainen lammapata
Karitsa ragu
Jälkiruokia:
Sitruunamarenkipiiras
Tyrniposset
Sitruunamousse
Herkullista pääsiäistä!
Näyttääpä herkulliselta tuo marokkolainen lammaspata! ja ihanaa tyrnipossea! Pääsiäisenä on kivaa kokata kaikessa rauhassa.
Tuo lammaspata on superherkullista, sitä tekisi mieli minunkin tehdä pääsiäisenä. Tyrniposset on ihanan raikasta- toki sen voisi tehdä pääsiäisenä sitruunastakin… Kumpikin toimii. 🙂 Ihanaa pääsiäisen aikaa Merja! 🙂
Kyllähän tästä reseptikokoelmasta loihtii jo vaikka minkälaiset pääsiäismenut 🙂 Tyrniposset oli ihanaa, olin silloin teillä, kun laitoit sitä. Että kiitos vielä <3
Tyrni on niin upean makuista ja toimii hyvin jälkkäreissä, kuten muun muassa tuossa possetissa… 🙂