Arjen pikainen purkkipasta, johon eksyi mukaan myös muutama muukin aines, mutta aika mutkaton ja maukas paketti. Sardiinit voi lisätä annokseen mukaan vasta lautasellakin, jos perheessä sattuu olemaan sardiinien väistelijöitä! Hyvää viikkoa!
Purkkipasta
250 g pastaa
rypsiöljyä
4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
3 rkl hienonnettua timjamia
1 rs kirsikkatomaatteja puolitettuna
1 prk herkkusieniä
1 prk artisokkaa halkaistuna
1 prk sardiineja sitruunakastikkeessa
ripaus sokeria
suolaa ja mustapippuria
rucolaa, persiljaa
1 prk pestoa
Valmistus:
1. Keitä pasta al dente.
2. Lisää pannulle öljy. Kuullota hienonnettua valkosipulia hetki öljyssä. Lisää timjami ja tomaatit sekä valutetut herkkusienet, sardiinit ja artisokat. Kypsyttele hiljalleen noin 10 minuuttia.
3. Mausta ja viimeistele yrteillä.
4. Sekoita pesto, pasta ja kastike.
Resepti on julkaistu aikaisemmin Bistroemon Instagramissa ja löydettävissä edelleen sieltäkin.