Valkosuklaiset puolukka-banaanimuffinsit

Valkosuklaiset puolukka-banaanimuffinsit

Viime aikoina olen innostunut taas mutkattomista muffinseista. Ne ovat niin ihanan helppoja, nopeita ja helposti varioitavissa, kun iskee makean nälkä. Ja muffinseista voi nauttia vaikka viikonlopun aamupalalla tai ottaa aurinkoiselle retkelle kahvin seuraksi. Ne sopivat helposti moneen hetkeen!

Valkosuklaiset puolukka-banaanimuffinsit

Mukavaa viikonloppua!

Valkosuklaiset puolukka-banaanimuffinsit (12 kpl)

100 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1 kypsä banaani muussattuna
1 ½ dl kermaviiliä
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
100 g valkosuklaata pieneksi kuutioituna
2 dl puolukoita

Valmistus:

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
2. Sulata voi ja anna vähän jäähtyä.
3. Sekoita voin joukkoon sokeri, banaani, kananmunat ja kermaviili.
4. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, valkosuklaa ja leivinjauhe.
5. Yhdistä sitten kuivat aineet , puolukat ja voiseos. Sekoita nuolijalla kaikki sekaisin, mutta vältä turhaa sekoittamista.
6. Nostele massa lusikalla muffinivuokiin.
7. Paista uunissa noin 25-30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.