Luumucouscous

Luumucouscous
Luumucouscous

Couscoussalaattia on helppo varioida. Näin syksyllä siihen sopii hyvin ihanan makeat luumut ja/tai viinirypäleet. Lisäksi vain paljon yrttejä ja herkullinen lisuke kalalle tai lihalle on valmis. Salaatti maistuu mainiosti myös sellaisenaan.

Luumucouscous

2 dl couscousia
6 kypsää luumua siemen poistettuna ja lohkoina
kourallinen tuoretta lehtipersiljaa
kourallinen tuoretta minttua
kourallinen tuoretta korianteria
puolikas luomu sitruunan kuori raastettuna
1 sitruunan mehu
5 peppadoroa kuutioituna
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
100 g fetaa

Valmistus:

Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta joukkoon vähän oliiviöljyä. Sekoita muut ainekset kulhossa sekaisin kypsän couscousin kanssa.

Saatat tykätä myös

2 kommenttia artikkeliin ”Luumucouscous

  1. Oli yllättävän hyvää! Yllätyin, että luumu maistuu lihankin kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *