Bistroemo

Tervetuloa bistroemon keittiöön, Itä-Helsinkiin, merelliseen Laajasaloon!

Blogistani löytyy paljon sesonkiin sopivia ruokia ja leivonnaisia vahvalla kasvis- ja kalapainotuksella, mutta välillä on myös tarjolla jotain lihaisaa. Keitoksieni äärellä istuvat yleensä perheeni : kolme kouluikäistä lasta ja bistroisäntä.

Olen kokeileva luonne kokkailujen suhteen, joten ruokabloggarin pesue saa usein jotain uusia makuelämyksiä lautaselle. Vaihtelunhaluni ei silti aina kerää hurraa huutoja, vaan välillä myös jotain murinaa. Edelleen jotkut raaka-aineet eivät ole kaikille niin mieluisia, mutta onneksi jälkikasvustani on kuitenkin kasvanut kohtuu kaikkiruokaisia.

Toivottavasti sinä löydät blogistani monta mieluisaa reseptiä ja kokkaamisen iloa. Kaikki kommentit ja kysymykset ovat myös lämpimästi tervetulleita tännepäin!

Terhi Äyrämö

Yhteydenotot: terhi@ruokavinkki.fi

6 kommenttia artikkeliin ”Bistroemo

  1. Näyttää ja kuulostaa hyvältä ”Bistrolta”. Hienoa, jos herkkujen lisäksi luvassa myös
    kananpoikien taideteoksia. Kannatetaan täältä Rantaparatiisista 🙂

  2. Olipas hyvä neuvo tuo, että pitää munakoisoja painon alla itketyksen ajan, kun muuten tosiaan meinaa viedä öljypullon tyhjäksi, tuo muuten niin taivaallisen ihanan näköinen välimeren herkku 🙂

    1. Munakoisot tosiaan imaisevat hurjan määrän öljyä itseensä, mutta tämä keino auttaa siihen vaivaan:-)

      1. Yksi lempikeittomme. Kesällä raikasta, ”talvisydännä” lämmittävää. Kauan ollut vaan sama ohje, jossa valkosipulia, joten tässä tuli nyt kiva uusi vinkki, eli lehtiselleri 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *