Blogin takana

Tervetuloa Terhin keittiöön, Itä-Helsinkiin, merelliseen Laajasaloon!

Blogistani löytyy paljon sesonkiin sopivia ruokia kasvis- ja kalapainotuksella, mutta ei lihaakaan ole kokonaan unohdettu. Myös ravintola -ja matkavinkkejä on silloin tällöin tarjolla. Minua kiehtoo makujen maailma kotimaasta kaukomaille ja mieluiten kokkaan vuodenaikaan sopivien raaka-aineiden mukaan.

Intohimoisena ruokaharrastaja nautin uusista makuelämyksistä ja reseptien kehittelystä. Valmiiden annosten kuvaaminen on melkein yhtä koukuttavaa kuin ruoan tekeminen – unohtamatta tietenkään syömisen iloa, joka on parasta yhdessä perheen tai ystävien kanssa.  Vuoden 2019 aloitin kokin opinnot Ravintolakoulu Perhossa. Opiskelu on tuntunut antoisalta ja tuntuu mielettömän hienolta olla matkalla ihan oikeaksi kokiksi!

Toivottavasti sinä löydät blogistani monta mieluisaa reseptiä ja kokkaamisen iloa. Kaikki kommentit ja kysymykset ovat myös lämpimästi tervetulleita tännepäin!

Terhi Äyrämö

Yhteydenotot: terhi@ruokavinkki.fi

Instagram : @bistroemo
Facebook: Kananpoikien Bistro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *