Bistroemo

Tervetuloa bistroemon keittiöön, Itä-Helsinkiin, merelliseen Laajasaloon!

Blogistani löytyy paljon sesonkiin sopivia ruokia ja leivonnaisia vahvalla kasvis- ja kalapainotuksella sekä jonkun verran ruokamatka- ja ravintolavinkkejä. Olen vaihtelunhaluinen luonne ruoan suhteen ja sen vuoksi mieleni tekee usein kokeilla jotain uutta reseptiä. Minulle olisi vaikeaa nimetä joku lempiruoka- tai ravintola, koska pidän niin monenlaisesta. Elämällä ruokasesonkien mukaan saa onneksi helposti virkistävää vaihtelua lautaselle ympäri vuoden.

Toivottavasti sinä löydät blogistani monta mieluisaa reseptiä ja kokkaamisen iloa. Kaikki kommentit ja kysymykset ovat myös lämpimästi tervetulleita tännepäin!

Terhi Äyrämö

Yhteydenotot: terhi@ruokavinkki.fi

6 kommenttia artikkeliin ”Bistroemo

  1. Näyttää ja kuulostaa hyvältä ”Bistrolta”. Hienoa, jos herkkujen lisäksi luvassa myös
    kananpoikien taideteoksia. Kannatetaan täältä Rantaparatiisista 🙂

  2. Olipas hyvä neuvo tuo, että pitää munakoisoja painon alla itketyksen ajan, kun muuten tosiaan meinaa viedä öljypullon tyhjäksi, tuo muuten niin taivaallisen ihanan näköinen välimeren herkku 🙂

    1. Munakoisot tosiaan imaisevat hurjan määrän öljyä itseensä, mutta tämä keino auttaa siihen vaivaan:-)

      1. Yksi lempikeittomme. Kesällä raikasta, ”talvisydännä” lämmittävää. Kauan ollut vaan sama ohje, jossa valkosipulia, joten tässä tuli nyt kiva uusi vinkki, eli lehtiselleri 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *