Siirry sisältöön

Bistroemo

Makunautintoja ja herkkuhetkiä ruokasesonkien mukaan!

  • Etusivu
  • Blogin takana
  • Reseptit teemoittain
    • Aamupalat
    • Alkupalat
    • Hedelmät, hillot ja säilöntä
    • Joulu
    • Jälkiruokia
    • Juomia
    • Kalaruokia
    • Kasvisherkkuja
    • Keitot
    • Liharuokia
    • Lintu
    • Lisukkeet
    • Makeat leivonnaiset
    • Munakkaat
    • Pastat
    • Pizzat
    • Risotot
    • Salaatit
    • Sienet
    • Suolaiset leivonnaiset
  • Reseptit A-Ö

Lisukkeet

A

Aurinkoinen superdippi ( vegaaninen)
Avokadotsatsiki

F

Fetaperunat ja lohitahna

G

Graavilohi-perunasalaatti

K

Kesäkurpitsalevite
Kukkakaaliceviche

M

Maissi-fetasalaatti

N

Nektariinisalsa
Nokkosletut ja katkarapu-fetamousse

P

Paahdettu porkkana-fetasalaatti
Paahdettua porkkanaa, sitrushedelmiä, fetaa ja pistaapähkinöitä
Paahteinen paprikahummus
Paahtopaistia, keväistä perunasalaattia ja piparjuurimajoneesia
Paistettu kaali aasiatwistillä
Parempi perunagratiini
Piparjuuri-perunasalaatti
Porkkanatsatsiki
Provencen varhaiskaali & Dijon-majoneesi
Punajuuri-klementiinisalaatti

R

Ranch-perunasalaatti
Rucolapesto

S

Sinihomejuustoperunat
Sitruunainen valkopaputahna ja sesongin salaatti

T

Täyteläinen kurpitsapesto
Tsatsiki
Turkkilaiselle pastalle lisukkeet

V

Vappudippi

Y

Yrttinen oliivituorejuustolevite




bistroemo

Kokki / Ruokavaikuttaja / Sisällöntuottaja / Helsinki

Salaatteja, salaatteja. 💚💚💚 Niitä voisin Salaatteja, salaatteja. 💚💚💚 Niitä voisin syödä kesät ja talvet, mutta etenkin kesällä! ☀️Ja toinen suosikkini on kokkaus mitä kaapista löytyy tyylillä  ja niin syntyi tämäkin. 😄 Tässä kasvikset on tehty uunissa paahtamalla, mutta näin kesäaikaan tietty voi vetää myös grillin esiin ja ottaa herkullinen pinta munakoiso - ja kesäkurpitsaviipaleisiin grillin lämmössä!🔥 Seuraksi sopii jugu-tahinikastike. Krutongit tein itse, kun oli just sopivasti vanhaa leipää ( pannulla: lisänä öljyä, valkosipulin kynsi, timjamia, suolaa ja pippuria ), mutta valmiillakin pärjää!😍 Nauti salaatti sellaisena tai lisukkeena! 👩‍🍳Kivaa viikonloppua! ☀️😘 Resepti ! ⤵️  Munakoiso-kesäkurpitsasalaatti jugurttikastikkeella  Rypsiöljyä
Munakoiso viipaleina
Kesäkurpitsa viipaleina 
Suolaa ja mustapippuria
2 -3 rkl sitruunan mehua 
Krutonkeja 
Tuoretta minttua ja basilikaa 
Kirsikkatomaatteja halkaistuna maun mukaan
(Sumakkia)  Kastike:  1 dl turkkilaista jugurttia
2 tl tahinia
1/2 sitruunan mehu
1 valkosipulin kynsi raastettuna
1 tl hunajaa
Suolaa ja limemustapippuria 
1/2 dl minttua hienonnettuna  Valmistus:
1. Kuumenna uuni kiertoilmalla 200 astetta. Levitä munakoiso-ja kurpitsaviipaleet kahdelle leivinpaperilla vuoratulle pellille. Lisää öljy, suola ja pippuri. Paahda noin20-30 min, kunnes saavat väriä pintaan. Lisää paahdon jälkeen hieman sitruunan mehua.
2. Vispaa sitten kastike.
3. Nosta kasvikset vadille, lisää päälle krutonkeja, kirsikkatomaatteja, yrttejä ja ripottele hieman sumakkia, jos löytyy kaapista. 
4. Tarjoa kastikkeen kera. Sopii lisukkeeksi tai kevyeksi lounaaksi.  #salaatti #salad #satokausi #seasonalfood #kesäruoka #summerfood #eatandenjoy #kasvikset #vegetables #eatyourvegetables #nelkytplusblogit #bistroemo ❤️
Follow on Instagram

Arkistot

  • There are no post to show.




Ota yhteyttä tai seuraa

terhi(at)ruokavinkki.fi

KananpoikienBistro Kananpoikien Bistro Kananpoikien Bistro rss

Copyright

Kuvat ovat itse ottamiani ja niiden käyttö muualla ilman lupaa on kielletty. Mainitsethan reseptin lähteen, jos käytät sitä omassa palvelussasi.

Etsi Googlesta

Tietosuojaseloste Voimanlähteenä WordPress