Vuohenjuustotahnalla täytetyt taatelit

Vuohenjuustotahnalla täytetyt taatelit

Täytetyt taatelit ovat ihanaa sormisyötävää, jotka sopivat esimerkiksi glögin seuraksi. Vuohenjuustotahnalla täytetyt taatelit yhdistävät suloisesti makeaa ja suolaista. Näistä täytetyistä taateleista tuli vähän villinnäköisiä, mutta eihän kaiken nyt tarvi olla preussilaisessa järjestyksessä! 🙂 Ja mikä parasta, niin ne ovat koukuttavan makuisia ja valmistus ei vie varttia enempää!

Vuohenjuustotahnalla täytetyt taatelit

Vuohenjuustotahnalla täytetyt taatelit

150 g kuivattuja taateleita

100 g vuohenjuustoa
1 rkl ranskankermaa
2 tl sitruunanmehua
1 rkl timjamin lehtiä
suolaa ja mustapippuria

Valmistus:

1. Poista vuohenjuustosta paksu kuori ja leikkaa kuutioiksi.
2. Laita vuohenjuustokuutiot korkeaan kulhoon ja aja sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.
3. Laita tahna pursotinpussiin.
4. Leikkaa taatelit auki. Poista kivi tarvittaessa.
5. Pursota vuohenjuustotahna taatelin sisään.
6. Ripottele pinnalle rohittuja manteleita.
7. Nauti taatelit vaikka glögin kanssa.

2 thoughts on “Vuohenjuustotahnalla täytetyt taatelit

  1. Kyllä sitä on hyvä napostella vähän hedelmääkin välillä, niin ruokakin sulaa ja jaksaa taas syödä lisää joulupöydän antimia ? ? Olen maistellut taateleita Aura-juustolla, mutta odotan maistelua vuohenjuustollakin ?

    1. Varmasti hyviä myös sinihomejuustolla, täytyykin tehdä sillain myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *