Arvonta: Viinistä viiniin 2016 – kirja

Viinistä viiniin 2016
Viinistä viiniin 2016

Syksyn iloksi viinin ystäville on ilmestynyt jälleen Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon kirjoittama Viinistä viiniin-kirja. Kirja arvioi ja pisteyttää tuttuun tapaan numeroin ja tähdin Alkon viinejä ja sekä löytöjä laivojen tax-free-valikoimista. Viiniarvioiden lisäksi kirja tarjoaa paljon taustatietoa viinistä kiinnostuneille.

Sain blogiini arvottavaksi tuoreen opuksen, joka on muuten jo 18. vuosikerta. Yhtä kauan meillä on haettu Berglundin ja Rinta-Huumon viinioppaista viinivinkkejä, joten tohdin kirjaa aidosti suositella. Viinistä viiniin -kirjan avulla on löytynyt Alkon valikoimista hyviä kohtuuhintaisia viinejä ja se on tarjonnut suuntaviivoja viiniostoksille.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa loistava opus itsellesi osallistumalla arvontaan Kananpoikien Bistron facebook-sivulla! Käy tykkäämässä Kananpoikien Bistron facebook-sivusta, julkaisusta ja jakamassa kilpailu! Arvonta päättyy maanantaina 26.10 klo 23.59.

Viinistä viiniin kirja on esillä myös Viini, ruoka ja hyvä elämä messuilla. Berglund ja Rinta-Huumo esittelevät kirjan epoq -näytöskeittiössä lauantaina 24.10 klo 14.00.

Onnea arvontaan!

2 kommenttia artikkeliin ”Arvonta: Viinistä viiniin 2016 – kirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *