Mangomousse

Mangomousse

Aurinkoista sunnuntaipäivää! Tänään on nautittu aurinkoisesta kevätpäivästä, kun eilen yllätti lumipyry. Vanha sanonta ”kevät keikkuen tulevi” osuu hyvin näihin lähipäiviin. Aurinkoinen on myös tämä mangojälkkäri. Se on superhelppo valmistaa ja mukava pieni piristys ruoan päätteeksi.

Mangomousse

Mangomousse (5 pientä annosta)

1 pussi (300g) pakastemangokuutioita tai tuoretta mangoa
1 dl turkkilaista jugurttia
½ dl sokeria
2 liivatetta
½ tl vaniljajauhetta
1 dl kuohukermaa

Valmistus:

1. Ota mangot vähän aikaisemmin hieman sulamaan.
2. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi.
4. Surauta sauvasekoittimella puolikohmeiset mangokuutiot, jugurtti, sokeri ja vanilja tasaiseksi.
5. Kiehauta tilkka vettä ja lisää sinne puristetut liivatelehdet.Sekoita.
6. Valuta liivateliemi ohuena vanana mango-jugurttiseokseen ja sekoita hyvin.
7. Sekoita joukkoon vielä kermavaahto.
8. Annostele suoraan kuppeihin ja laita ne peitettynä jääkaappiin jähmettymään 2-3 tunniksi.
9. Koristele mieluisilla/saatavilla olevilla hedelmillä tai marjoilla. Tässä appelsiinia ja pakastevadelmaa.
10. Nauti!

4 thoughts on “Mangomousse

  1. Voi, täällähän on loihdittu toinen toistaan ihanampia herkkuja, nam 😋 Hyvin siellä näyttää ruokahuolto pelaavan nyt kolmikolla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *