
Kyllä joskus aamusmoothiet kaipaavat suklaata, joten raikas mansikka-vadelmasmoothie kuorrutettiin tänä aamuna ihanalla suklaakannella! Enemmän tässä ehkä korostuu vadelman maku ja se on kyllä yksi suosikkimarjani suklaan kanssa.

Kansi tehdään sulatetusta suklaasta. Yhdistelin vähän vaaleaa ja tummaa suklaata eli tässä versiossa on noin 50 % suklaata. Jos kannesta tulee kovin paksu, niin sen murtaminen lusikalla on hieman vaikeampaa. Toisen smoothien kansi murtui nimittäin varsin helposti, kun toinen vaati vähän enemmän työtä, mutta kyllä sekin murtui!

Tämä oli hauska ja herkullinen aamusmoothie, jonka idean tyttäreni oli nähnyt somessa!
Mansikka-vadelmasmoothie suklaakannella (2 annosta)
2 dl jäisiä mansikoita
2 dl jäisiä kotimaisia vadelmia
1 banaani viipaloituna
½ dl oatly vadelmajugurttia
1 veriappelsiininmehu puristettuna
Kuorrute:
3 riviä mieluisaa suklaata
Koristelu:
marjoja, pähkinöitä jne…
Valmistus:
1. Aja smoothien ainekset tasaiseksi tehosekoittimella. Saa olla paksu koostumus.
2. Sulata suklaa mikrossa ja valuta tasaisesti smoothien päälle. Tasoita nopeasti, koska suklaa kovettuu vauhdilla kylmän smoothien päällä.
3. Koristele.
4. Nauti!