Omppu ja kotimainen possupastrami on ihana pari lämpimiin toasteihin. Voitelin leivät Dijon-timjamivoilla ja siivutin väliin myös västerbotten juustoa. Näiden leipien paahtaminen onnistuu mainiosti vaikka vohveliraudalla.
Kerrassaan herkullinen hiukopala joulun odotukseen ja toki muulloinkin!
Omena-possutoastit
10 paahtoleipää
Levite:
100 g voita
2 tl Dijon -sinappia
1 tl vaahterasiirappia
3 rkl hienonnettuna timjamia
1 pkt possu pastramia
2-3 omenaa viipaloituna
100 g västerbotten juustoa siivuina
timjamia
1. Sekoita levite ja voitele leivät.
2. Nosta täytteet leivän päälle ja paahda voileipä-tai vohveligrillissä tai pannulla.
Resepti on julkaistu aikaisemmin Bistroemon Instagramissa ja löydettävissä edelleen sieltäkin.