Arla Luonto + jugurttitaidetta

Kananpoikien Bistron ruokataidetta
Kananpoikien Bistron tiputaidetta

Minä ja moni muu ruokabloggaaja saivat tässä kuussa haasteen osallistua Arla Luonto + ja Ida Froskin jugurttiaiheiseen ruokataidekisaan. Kisassa tuli tehdä ruokataidetta käyttäen Arla Luonto + hedelmä ja vihannesjugurtteja muiden omavalinnaisten raaka-aineiden kera.

Päätin osallistua kisaan, vaikka taiteellisuus ei ole suurimpia vahvuuksiani, mutta olihan minulla täällä onneksi pari innokasta tyttöä apuna. Tosin täällä oli myös kolme innokasta jugurttipurkkien tyhjentää, jonka vuoksi Arlan lähettämä jugurttisatsi hävisi ennen kuin olimme edes päässet taidetöissä alkuun – edes ajatuksen asteella. Tämä työ on vaatinut siis muutaman kaupassa käynnin, jotta vihdoinkin sain pideltyä muutaman purkin kaapissa tätä varten.

Arla luonto + jugurtit ovat olleet tervetullut jugurttiperhe meidänkin taloon. Makeutettuja jugurtteja meillä ei ole syöty aikoihin, mutta näissä jugurteissa onkin vain luonnollisia ainesosia ja makeutus tulee hedelmämehutilkasta.

Kananpoikien Bistro osallistuu kisaan omalla bistromaisella tiputaiteella, jossa on käytetty Arla Luonto + porkkana-appelsiini ja punajuuri-vadelmajugurttia. Mitäköhän kisaa tuomaroiva ruokataidemestari Ida Frosk tipusta tuumaa? Kolme parasta ruokataideteosta julkaistaan Ida Froskin emännöimässä Work shopissa perjantaina 15.4 Helsingissä. Monissa ruokablogeissa on viime päivinä näkynyt tosi hienoja taideteoksia, kannattaa käydä kurkistamassa ja ihastelemassa!

Saatat tykätä myös

4 kommenttia artikkeliin ”Arla Luonto + jugurttitaidetta

  1. Aaah miten söpö! Tuo oli niin hauska haaste että harmitti valtavasti kun en päässyt workshoppiin enkä toteuttamaan omaa taideteosta.

    1. Kiitos Jael 🙂 Oli tämä ihan kiva leikkimielinen haaste ja odotan kanssa kovasti workshoppia, jospa minustakin löytyisi lisää taiteellisuutta Idan opastuksella. Vähän voisi harjoitella lisää… 🙂 Harmi, että sinä et päässyt mukaan. Toivottavasti tulee joku toinen vastaava mahdollisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *