Arvonta: Liput kahdelle Viini, ruoka & hyvä elämä messuille

Tignanello& wildmushrooms

Ensi viikolla on Viini, ruoka & hyvä elämä -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Minulla oli tänään ilo osallistua tapahtuman pretastingiin ruoka- ja viinibloggareiden kanssa Viinilehden ja Messukeskuksen järjestämässä tilaisuudessa. Tarjolla oli muun muassa Samuel McCormickin Kimchi Wagonin taivaallisen hyviä street food makupaloja maineikkaan italialaisen Antinori viinitalon viinien kera.

Ensi viikon torstaina alkavilla messuilla on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtumassa esitellään vuoden aikana ilmestyneitä monia arki- ja katuruokakirjoja. Näytöslavoilla loihtivat maukasta arkiruokaa muun muassa Lauri Tähkä, Henri Alen, Pipsa Hurmerinta, Mari Moilanen, Sami Garam ja Harri Syrjänen. Trendikästä katuruokaa kokkaavat muun muassa Kira Weckman, Richard McCormick ja Mikko Takala. Viinitastingeissä on mahdollisuus päästä maistelemaan mainekkaiden viinitalojen viinejä. Lisäksi on luvassa kakunkoristelun SM-kisat, jotka tuomaroidaan Hans Välimäen johdolla. Ja paljon, paljon herkkuja Suomesta ja ulkomailta! Monta hyvää syytä lähteä syksyn herkullisimmille messuille!

Mccormick2

Arvon messuille 2 pääsylippua. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen tiistaihin 20.10 klo 13.00 mennessä. Kerro mikä sinua kiinnostaa eniten tämän vuoden Viini, ruoka & hyvä elämä tapahtumassa?

Viini, ruoka & hyvä elämä Helsingin Messukeskuksessa on Suomen suurin ruokaan, viineihin ja ruokakulttuuriin keskittyvä tapahtuma. Avoinna to 22.10. klo 10–18 pe 23.10. klo 10–20 la–su 24.–25.10. klo 10–18. Samalla pääsylipulla myös Helsingin kirjamessut.

Toivottavasti nähdään messuilla! Minä porhallan sinne ainakin heti ensimmäisenä päivänä!

Seuraa Kananpoikien Bistroa facebookissa ja instagramissa, niin kuulet ensimmäisenä herkulliset ruokavinkit!

Yhteistyössä Viinilehti & Messukeskus

25 kommenttia artikkeliin ”Arvonta: Liput kahdelle Viini, ruoka & hyvä elämä messuille

 1. Gluteenittoman ruokavalion noudattajana minua kiinnostaa siihen liittyvät tuotteet, uutuudet ja jo tutut tuotteet.

 2. Hyvä fiilis kiinnostaa! 🙂 Haluaisin löytää ihan vain inspiraatiota perusarkeen. 🙂

 3. Ensimmäistä kertaa menossa messuille, odotan innolla uusia makuelämyksiä ruokien ja viinien suhteen 🙂

 4. Kiva katsella mitä kaikkea on tuotu esille. Täytyy katsastaa myös miltä näyttää samaan aikaan pidettävät kirjamessut.

 5. Viinitastingista on usein löytynyt uusia suosikkeja, sitä siis eniten odotan tänäkin vuonna.

 6. Messuilla kiinnostaa uusien ideoiden saaminen! Viime messuilta jäi hyviä vinkkejä ja uusia juttuja käteen, joita toivon jäävän tänäkin vuonna 😊 Oman viinisuosikin etsintä on edelleen käynnissä.

 7. Tämä olisi eka kerta messuilla ja innolla odotan uusia vinkkejä viinien ja ruokien suhteen!

 8. Viini, ruoka ja hyvä elämä tapahtuman pääsylippujen arvonta on päättynyt ja arpakone suosi tällä kertaa Tainaa Helsingistä! Voittajaan on otettu yhteyttä ja sovittu lippujen toimituksesta. Onnea ja herkullisia messuja!

  Kiitos kaikille osallistuneille!

 9. Pääsyliput tyttärelleni ja hänen miehelleen. He pitävät hyvästä viinistä. Heitä varmasti ovat kiinnostuneita näistä messuista monin tavoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *