Kurpitsa-parmankinkkurullat

Kurpitsa-parmankinkkurullat
Kurpitsa-parmankinkkurullat

Melonimaisesta sweet berry myskikurpitsaa oli ihan pakko maistaa myös parmankinkkuun kääräistynä. Makea kurpitsa ja suolainen parmankinkku on täydellinen pari yhdessä.

Tein vain pienen satsin, koska loput kurpitsasta meni salaattiin. Sen vuoksi alla olevassa ohjeessa ei ole määriä, joten tee oman tarpeesi mukaan. Sweet berryä ei tarvitse kauan kypsentää uunissa. Jos käytät muuta kurpitsaa, niin huomioi kypsennysaika lajikkeen mukaan.

Maistuvaa marraskuuta!

Kurpitsa-parmankinkkurullat

(sweet berry) myskikurpitsaa
suolaa ja mustapippuria
chilimaustetta
öljyä
parmankinkkua
tuoretta minttua tai basilikaa
hyvää balsamicoa

Valmistus:

Kuori kurpitsa ja leikkaa lohkoiksi. Laita palat leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja pirskota päälle öljyä ja ripota suolaa, pippuria ja chili. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat kypsiä.

Anna lohkojen hetki jääähtyä ja kääräise lohkot parmankinkkukääreeseen. Valuta päälle vähän balsamicoa ja ripsi päälle mintun lehtiä.

Saatat tykätä myös

2 kommenttia artikkeliin ”Kurpitsa-parmankinkkurullat

  1. Tällaiset tarjottavat, missä suolainen ja makea on näin kietoutunut yhteen, saa mulla aikaan suussa aika hulppeita makuelämyksiä ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *