Aurinkoinen mangosalsa on raikas seuralainen nyhtöpossulle. Tein tänään pitkästä aikaa nyhtöpossua samalla marinadilla kuin kerran aikaisemmin. Tällä kertaa nyhtöpossulla herkuteltiin tortillojen välissä mangosalsan ja guacamolen kera.
Ruoka on ilahduttavan ja piristävän väristä, mutta myös erittäin herkullisen makuista. Tämä on mukavan rentoa viikonloppuruokaa, josta tulee takuuvarmasti aina hyvälle tuulelle!
Mangosalsa
1 mango
1 kevätsipuli
½ limen mehu
½ chili
½ tl suolaa
kourallinen korianteria silputtuna
Kuori ja leikkaa mango pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli ja chili. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita.
Pääsin osalliseksi tähän ”nyhtöpossu-salsajuhlaan” ja oli todella maistuvia herkkuja. Astiat tyhjenikin herkuista tyhjiksi illan aikana. Bistroisännän valmistama guacamole oli myös todella maistuvaa 🙂