Pollo limonello-pastakeitto

Tällaisena keväisen aurinkoisena päivänä on loistava hetki valmistaa helppo, mutta erittäin herkullinen ja lämmittävä kermainen pollo limonello-pastakeitto! Maukasta viikkoa!

Pollo limonello-pastakeitto

rypsiöljyä
1 pkt (350 g) kana-rustiikkikuutio (tai muuta kanaa pilkottuna)
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 cm inkivääriä hienonnettuna
pätkä purjoa viipaloituna
1 porkkana pikkukuutioina
2 hienonnettua lehtikaalin lehteä (ilman keskiruotia)
100 g herkkusieniä viipaleina
noin 8 dl kuumaa kanalientä
2 dl kermaa
2 dl tricolori minisimpukka pastaa (tai vastaavaa)
1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1/2 tl kurkumaa
1/4 tl cayennepippuria
limemustapippuria
ripaus suolaa

viimeistelyyn tuoreita yrttejä

1. Kuori, pese ja pilko kasvikset.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota valkosipuli ja inkivääri. Lisää kana ja ruskista pinta. Lisää mausteet ja kasvikset. Kuullottele hetki lisää.
3. Lisää kuuma kanaliemi. Keitä keitosta hiljalleen 5-10 min.
4. Lisää keittoon kerma ja pasta. Keitä noin 8 min.
5. Mausta sitruunamehulla ja raastetulla kuorella. Tarkista suola.
6. Viimeistele yrteillä. Tarjoile keiton kanssa tuoretta leipää.

Resepti on julkaistu aikaisemmin Bistroemon Instagramissa ja löydettävissä edelleen sieltäkin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *