Vesimeloni maistuu kesällä mukavan virkistävältä. Sitä tulee syötyä paljon sellaisenaan, mutta se sopii mainiosti myös salaattiin juuston seurassa, muun muassa feta-juusto täydentää sitä upeasti. Sitten vain lisäksi hieman mustia oliiveja, tilkkanen hyvää oliiviöljyä, rouhaisu mustapippuria ja tuoretta minttua. Raikas salaatti valmistuu ilman taikatemppuja muutamassa minuutissa.
Vesimeloni-fetasalaatti maistuu alkupalana leivän kera tai kesän grilliruokien lisukkeena.
Vesimeloni-fetasalaatti
noin 600-700 g vesimelonia
100 g fetaa
1 dl mustia oliiveja
oliiviöljyä
kourallinen tuoretta minttua
mustapippuria myllystä
Valmistus:
Ota vesimelonista kuori pois ja leikkaa se pieneksi paloiksi. Nosta palat salaattilautaselle.
Murusta tai leikkaa päälle fetajuustoa.
Lisää mukaan mustia oliiveja.
Rouhaise päälle vähän mustapippuria.
Pirskota oliiviöljyä ja ripottele lopuksi pinnalle minttua.