Kaurainen banaanipannukakku on ihana herkku pieneen makean nälkään tai välipalaksi. Marjojen ja vaahterasiirapin kera se on melko terveellinen välipala, mutta makean kaipuinen nostaa pannarin kylkeen pallon vaniljajätskiä viereen tai sitten perinteiseen tapaan kermavaahtoa & hilloa!
Kaurainen banaanipannari (iso uunivuoka , noin puoli pellillistä)
2 pientä banaania ( kypsät/ylikypsät ja vähän tummuneet banskut ovat tähän parhaimpia)
3 kananmunaa
5 dl (kaura)maitoa
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl kaurajauhoja
3 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
½ tl suolaa
½ rkl kardemummaa
2 rkl voisulaa
Valmistus:
1. Vatkaa munat ja maito kulhossa.
2. Lisää jauhot, mausteet, vaahterasiirappi ja suola.Vatkaa hyvin joukkoon.
3. Lisää lopuksi voisula.
4. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Leikkaa banaanit viipaleiksi ja asettele ne pannarin päälle.
6. Kypsennä pannaria uunissa noin 30-40 minuuttia.
7. Nauti esim. marjojen, jätskin, vaahterasiirapin, hillon tai kermavaahdon kera