Kvinoasalaatti mansikoilla, päärynällä ja fetalla

Kvinoasalaatti mansikoilla, päärynällä ja fetalla

Rakastan salaatteja, jossa on marjoja, hedelmiä ja juustoja. Niistä syntyy ihanan makea, raikas ja sopivan suolainen makuyhdistelmä. Tämä kvinoasalaatti valmistuu nopeasti ja sopii mainiosti arkipäiviin kevyeksi illalliseksi tai lounaaksi. Ravinteikas kvinoa antaa salaatille hyvän ruokaisan perustan.

Kvinoasalaatti mansikoilla, päärynällä ja fetalla

Kvinoasalaatti mansikoilla, päärynällä ja fetalla ( kahdelle -kolmelle)

1 dl kvinoaa
150 g fetaa viipaloituna
2 päärynää kuorittuna ja kuutioituna
5-6 isoa mansikkaa lohkottuina
½ dl granaattiomenansiemeniä ( pirkka pakaste sulatettuna)
tuoretta basilikaa ja persiljaa hienonnettuna

kastike:
½ dl oliiviöljyä
½ sitruunanmehu
1 rkl hunajaa
suolaa ja mustapippuria

Valmistus:

1. Käsittele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna vähän jäähtyä.
2. Leikkaa päärynät, mansikat ja feta suupaloiksi.
3. Sekoita kastikkeen ainekset.
4. Yhdistä kaikki ainekset tarjoilulautasella.
5. Nauti heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *