Pienet suupalat kuuluvat myös pääsiäiseen. Vuohenjuustolla ja aurinkoisella mangolla päällystetyt crostinit ovat ihanan keväisiä ja saavat makuhermot mukavasti hyrisemään. Mitähän hyvää seuraavaksi saisi lautaselle?
Mango-vuohenjuustocrostinit
oliiviöljyä
12 kpl patonkiviipaletta
50 g vuohenjuustoa
50 g tuorejuustoa
1 tl sitruunan mehua
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta mangoa
minttua
Valmistus:
Ota vuohenjuustosta kuori ja leikkaa se paloiksi. Sekoita vuohenjuustokuutiot, tuorejuusto ja mausteet keskenään tahnaksi.
Kuori ja kuutioi mangoa tarpeen mukaan. Kokonaista mangoa tähän ei tarvitse.
Paahda patonkiviipaleet paistinpannulla oliiviöljyssä molemmin puolin ruskeiksi ja rapeiksi.
Kokoa leivät. Levitä ensin vuohenjuustotahnaa leivän päälle, sitten mangokuutioita ja tuoretta minttua.
Tarjoa crostinit esimerkiksi kuohuvan kera!
Vuohenjuustoa voisi syödä vaikka joka päivä. Kuinka helppoja nämäkin, mutta taatusti maukkaita mangon kanssa 🙂