Ministi kevään makua: Paistetut pienet nauriit

Paistetut pienet nauriit
Paistetut pienet nauriit

Olipa vastustamattomia ranskalaisia uuden sadon minikokoisia nauriita viime viikolla keskustan Stockan Herkussa. Hieman suolaisesta hinnasta huolimatta ne olivat pakko napata mukaan, koska tuli tarve saada pieni ihana maistiainen keväästä.

Uuden sadon nauriita
Uuden sadon nauriita

Uuden sadon herkuille riittävät simppelit valmistustavat, koska niistä löytyy makua jo omasta takaa. Paistoin pienet nauriit pannulla voin, suolan, sokerin, etikan ja timjamin kera. Ah, mitä suupaloja ja maistuvat niin keväältä!

Paistetut nauriit

nippu (12-14 kpl) pieniä nauriita
2 -3 rkl voita
1 tl (ruoko)sokeria
½ tl suolaa
1 rkl valkoista balsamicoa
tuoretta timjamia maun mukaan

Valmistus:

Pese ja harjaa nauriit hyvin. Uuden sadon nauriita ei tarvitse välttämättä kuoria.

Sulata voi ja sokeri pannulla. Lisää nauriit ja kääntele hetki. Lisää suola, etikka ja timjami.

Paista 15-20 minuuttia välillä kääännellen, kunnes nauriit ovat kypsiä, mutta niissä on vielä purutuntumaa. Kokeile kypsyyttä tikulla.

Nauti heti!

Saatat tykätä myös

2 kommenttia artikkeliin ”Ministi kevään makua: Paistetut pienet nauriit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *