Yleensä teen aika täsmäannoksia, mutta nyt grillattavaa oli yli tarpeen ja muutama mehukas kanan paistileike jäi seuraavan päivän salaattiin. Kulhossa oli myös ihanan mehukkaita ja kypsiä persikoita, jotka ovat herkullisia kanan kanssa salaatissa. Mausteeksi vain paljon limetin mehua, tuoretta korianteria ja minttua sekä suolaa ja pippuria. Miten hyvää ja helposti!
Persikkainen kanasalaatti ( kahdelle)
3 persikkaa
2 muhkeaa kanan paistileikettä/filettä ( valmiiksi grillattuja tai paistettuja)
½ avokadoa
kourallinen korianteria
kourallinen minttua
1 limetin mehu
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl kurpitsansiemeniä paahdettuna
suolaa ja mustapippuria myllystä
Valmistus:
Pese ja kuutioi persikat. Leikkaa kana paloiksi. Kuori ja kuutioi avokadon puolikas.
Nostele kaikki ainekset kulhoon. Purista päälle limetin mehua ja valuta oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoittele. Ripottele pinnalle yrttejä ja kurpitsasiemeniä.
Nauti hyvän leivän kera.
Kyllä sun ruokakirjo tuntuu olevan ihan loputon. Niinkuin isoäidin räsymatossa, aina löytyy uutta tilkkua ja syntyy uutta ”raitaa” 🙂 Mulla ihan tyhyjä pää …
Höpsis, siellähän on aina mitä erilaisimpia herkkuja! Lyö se pää täälläkin välillä tyhjää! 🙂