Aasialaiset tofu-salaattiveneet

Vaalitulosillan helppo, herkullinen ja terveellinen salaatti-snacky syntyy Jalotofun Aasia-tofulla!

Aasialaiset tofu-salaattiveneet

Sydänsalaattia
Paketti Jalotofun Aasia -tofua
Majoneesia/Chilimajoneesia
Ruohosipulia
Paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistus:

1. Leikkaa tofu kolmeksi viipaleeksi ja laita viipaleet hetkeksi talouspaperien väliin, jotta tofusta imeytyy nesteet mahdollisimman hyvin pois. Joku paino on hyvä olla tofujen päällä.
2. Leikka tofu kuutioiksi ja paista rapeaksi pannulla öljyssä.
3. Paahda seesaminsiemenet kevyesti kuivalla pannulla – älä polta.
4. Hienonna ruohosipuli.
5. Irrota salaatinlehdet varovasti toisistaan, huuhdo, kuivaa ja asettele tarjoiluvadille. Täytä salaatinlehtien pohjalle majoneesia ja lisää tämän jälkeen paistettua tofua. Koristele ruohosipulilla ja seesaminsiemenillä.

Samaan pöytään sopivat mm. kurkkuveneet aasialaisittain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *