Kesäpäivän persikkainen bellini

Bellini

Salaatin valmistuksesta oli jäänyt sopivasti yksi persikka, jääkaapissa pieni pullo kuohuvaa ja aurinkoinen iltapäivä. Nyt kyllä teen bellinin, kesäpäivän klassikkokuohuvan.

Juoma sopii loistavasti esimerkiksi mansikkabruschetan seuraan – toinen ihana italiainen klassikko.

Bellini

3-4 tl persikkasosetta
proseccoa tai kuivaa kuohuviiniä

Valmistus:

Kuori persikka ja poista kivi. ( Jos unohdat kuoria, kuten minä, niin vielä voit siivilöidä soseuttamisen jälkeen.) Soseuta. Lusikoi lasin pohjalle persikkasosetta ja kaada päälle kuohuvaa. Sekoita pitkällä lusikalla.

Saatat tykätä myös

2 kommenttia artikkeliin ”Kesäpäivän persikkainen bellini

  1. Täytyyhän sitä olla näin kesäisille ja värikkäille herkuille myös kesäisen juhlistavaa kyytipoikaakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *