Keväinen raparperismoothie

Raparperismoothie

Raparperia, raparperia, raparperia! Siitä nautitaan nyt! Olen joskus aikaisemmin tehnyt blogiini raparperi-mansikkasmoothien tuoreesta alkukesän raparperista, mutta vielä parempi smoothie syntyy keittämällä ensin raparperi ja mansikka soseeksi.

Mansikka-raparperisose sopii upeasti myös muun muassa tuorepuuroon tai vaniljajäätelön kera.

Raparperismoothie

1 (jäinen) banaani viipaleina
1 dl raparperi-mansikkasose
1 ½ dl luonnonjugurttia
½ tl vaniljajauhetta
(hunajaa)

Surauta kaikki ainekset tehosekoittimessa sileäksi.

Mansikka-raparperisose

2 ½ dl raparperia viipaleina
2 dl mansikoita
½ dl seljankukkamehua tai vettä
2-3 rkl hunajaa tai maun mukaan

Valmistus:

Keitä raparpereja ja mansikoita seljankukkamehussa noin 10-15 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Makeuta hunajalla. Jäähdytä.

Saatat tykätä myös

2 kommenttia artikkeliin ”Keväinen raparperismoothie

  1. Kyllä mulle tämä kypsä raperperiversio kuulostaa ainakin enemmän houkuttelevalta 🙂

    1. Samma här! Sen aikaisemman version olen tehnyt niistä aivan ensimmäisistä raparpereista, mutta kyllä se vaan tämä on kuitenkin omastakin mielestäni parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *