Tonnikala-porkkanamunakas fetalla, oliiveilla ja tsatsikilla

Tonnikala-porkkanamunakas
Tonnikala-porkkanamunakas

Viikko alkaa mukavasti ruokaisella tonnikala-porkkanamunakkaalla. Munakas on arjen parasta pikaruokaa, johon saa helposti vaihtelua erilaisilla täytteillä. Nyt tuli oikein maukas yhdistelmä tonnikalasta, porkkanasta, sipulista ja fetasta. Lautasella vielä annoksen päälle tsatsikia ja oliiveja sekä viereen salaattia.

Tonnikala-porkkanamunakas (kahdelle)

4 kananmunaa
4 rkl maitoa
suolaa ja mustapippuria
1 tl oreganoa

täyte:
1 sipuli kuorittuna ja hienonnettuna
2 porkkanaa kuorittuna ja karkeaksi raastettuna
½ prk tonnikalaa ( vedessä)
50 g fetaa pieneksi paloiksi leikattuna
1 rkl sitruunamehua
kourallinen tilliä hienonnettuna

paistamiseen rypsiöljyä

Lisäksi: salaattisekoitusta, oliiveja ja tsatsikia

Valmistus

Riko munat kulhoon yksitellen. Lisää maito, oregano, suola ja mustapippuri. Sekoita kevyesti.

Kuumenna pannu ja kaada siihen tilkka öljyä. Kuullota ensin sipulia ja lisää sitten porkkanaraaste. Paista sen aikaa, että raaste vähän pehmenee.

Kippaa sipuli-porkkanaseos muiden täyteainesten kanssa munamaitoseokseen. Lisää pannulle öljyä ja kaada koko seos pannulle. Paista hiljalleen, kunnes munakas hyytyy.

Tarjoa salaatin, tsatsikin ja mustien oliivien kera.

Saatat tykätä myös

2 kommenttia artikkeliin ”Tonnikala-porkkanamunakas fetalla, oliiveilla ja tsatsikilla

  1. Tosiaan helppo toteuttaa, eikä tule tiskiäkään pahemmin, silti maukkaan kuuloinen. Ja tsatsiki kruunaa aina ruoan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *