Provencen varhaiskaali & Dijon-majoneesi

Ihanaa tämä kesä, kun kauppoihin saapuu kaikki varhaiskasvikset. Tämä simppeli ja nopea Provencen varhaiskaali & Dijon-majoneesi on mielettömän hyvää kesäruokaa. Siinä ei ole suolan ja pippurin lisäksi muuta kuin Provencen yrtit -maustetta. Vinkki muuten, jos satut rakastamaan tätä mausteseosta niin Hakaniemen hallin Deli Delistä löydät huippuhurmaavan mausteversion ja vielä kauniissa pakkauksessa. Provencen varhaiskaali Dijon -majoneesin kanssa sopii hyvin vaikka grillattujen kanavartaiden kaveriksi.

Provencen varhaiskaali & Dijon-majoneesi

1 varhaiskaali
1 -2 tl Provencen yrtit -maustetta
suolaa ja mustapippuria
rypsiöljyä

Dijon-majoneesi:
1 dl majoneesia (esim. Hellmann’s)
1 dl ranskankermaa
1 tl sitruunan mehua
2 tl dijon-sinappia
(yrtti)suolaa ja mustapippuria

Valmistus:
1. Poista varhaiskaalista kova kanta ja leikkaa lohkoiksi. Mausta ja öljyä.
2. Sekoita Dijon-majoneesin ainekset kulhossa sekaisin.
3. Paahda varhaiskaalin lohkoja 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai grillaa grillissä noin 5 minuuttia per sivu (älä polta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *