Paistettu kaali aasiatwistillä

Paistettu kaali aasiatwistillä

Paistettu kaali on huippulisuke. Sitä on syöty meillä tänä kesänä monta kertaa, jopa useammin kuin perheen kesäistä kestosuosikkia, coleslawia. Välillä vain voissa paistettuna ja suolalla maustettuna tai sitten aasialaisin maustein, kuten tämä kaali tässä. Kiitos äidille, kun tartutti kesän alussa kaalinpaistovillityksen minuun. Se olikin ollut liian pitkään tauolla.

Paistettu kaali aasiatwistillä

Paistettu kaali on nopea, herkullinen ja terveellinen lisuke. Kannattaa katsoa myös lämmin inkivääri-kaaliwokki.


Paistettu kaali aasiatwistillä

öljyä
300-400 g varhais- tai keräkaalia
2 cm inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna
1 valkosipuli kuorittuna ja hienonnettuna
2-3 rkl soijaa
1 -2 rkl seesamikastiketta

päälle: mustia seesaminsiemeniä

Valmistus:

Hienonna kaali.

Kaada pannulle öljyä ja kuumenna. Lisää inkivääri ja valkosipuli. Kuullota hetki. Lisää kaali ja paista sen aikaa, että kaali pehmenee. Mausta soijalla ja seesamikastikkeella.

Ripottele pinnalle mustia seesaminsiemeniä.

Saatat tykätä myös

Yksi kommentti artikkeliin ”Paistettu kaali aasiatwistillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *