Pääsiäisen menu ideoita

Katkarapucoctail
Katkarapucoctail

Kananpoikien Bistroon on muutamassa vuodessa kertynyt jo sen verran monta reseptiä, että huomasin ilokseni saavan näistä kokonaisia menuideoita pääsiäiseksi. Alkuruokavaihtoehdoista löytyy keväisen vihreitä ja keveitä annoksia. Pääruokavaihtoehdot ovat vähän tuhdimpia eli lammasta kolmella tapaa. Jälkkäreissä sitruunan raikkautta tai pirteä posset tyrnistä.

Klikkaa ja katso reseptit:

Avokado-katkarapu toast skagen
Avokado-katkarapu toast skagen

Alkuruokia

Katkarapucoctail
Hernepannacotta
Avokado-katkarapu toast skagen

Pääruokia:

Lammas x 3

Marokkolainen lammapata
Marokkolainen lammapata

Hitaasti haudutettua lampaanpotkaa
Marokkolainen lammapata
Karitsa ragu

Jälkiruokia:

Tyrniposset
Tyrniposset

Sitruunamarenkipiiras
Tyrniposset
Sitruunamousse

Herkullista pääsiäistä!

Saatat tykätä myös

4 kommenttia artikkeliin ”Pääsiäisen menu ideoita

    1. Tuo lammaspata on superherkullista, sitä tekisi mieli minunkin tehdä pääsiäisenä. Tyrniposset on ihanan raikasta- toki sen voisi tehdä pääsiäisenä sitruunastakin… Kumpikin toimii. 🙂 Ihanaa pääsiäisen aikaa Merja! 🙂

  1. Kyllähän tästä reseptikokoelmasta loihtii jo vaikka minkälaiset pääsiäismenut 🙂 Tyrniposset oli ihanaa, olin silloin teillä, kun laitoit sitä. Että kiitos vielä <3

    1. Tyrni on niin upean makuista ja toimii hyvin jälkkäreissä, kuten muun muassa tuossa possetissa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *